Każdy produkt dostępny w naszym sklepie wycinany jest ręcznie przez co waga, która zostanie dostarczona może się różnić o +/- 10%
Golonka jest częścią tuszy wieprzowej, ma bardzo delikatne i wyraźiste mięso. Z zewnątrz otoczona jest warstwą tłuszczu oraz skóry. Mięso jest koloru od jasnoróżowego do czerwonego. Barwa tłuszczu biała z odcieniem kremowym lub lekko różowym. Charakteryzuje się delikatnym soczystym i jędrnym mięsem. Zapach charakterystyczny dla mięsa świeżego. Mięso pochodzi od regionalnych dostawców.
Przydatność do spożycia: na opakowaniuDo spożycia: gotowane, pieczone, smażone, duszoneCzas przydatności do spożycia: 5 dni Warunki przechowywania: w temperaturze od 0 ºC do +4ºC
Wygląd produktów
Na zdjęciach widzicie Państwo Nasz produkt w sesji zdjęciowej. Naturalne metody wyrobu sprawiają, że każde mięso w danej partii może różnić się wyglądem. Jednak dokładamy wszelkich starań, żeby zawsze były tak samo pyszne.